Ultra all inclusive Curaçao in 5* resort aan het strand | House of Holidays

Ultra all inclusive vakantie Curaçao | Super luxe 5* resort aan het strand

€1294,- p.p.

Beleef je droomvakantie op Curaçao, want het mega luxe vijfsterren Corendon Mangrove Beach Resort is klaar voor jullie komst! Voor €1294,- verblijf je op basis van ultra all inclusive in dit waanzinnige resort aan het strand. Ook de directe vluchten met KLM zijn bij deze prijs inbegrepen.


Corendon Mangrove Beach Resort

Corendon Mangrove Beach Resort ★★★★★

Bestemming: Willemstad, Curaçao
Vertrekdatum: 16 mei 2023
Verblijfsduur: 7 dagen
Verzorging: ultra all inclusive
Retourvlucht: Amsterdam – Curaçao
Transfers: optioneel

Aanbieding gevonden op: 26 januari 2023


Accommodatie

Het gloednieuwe Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao wacht op jouw komst! Dit ultra luxe vijfsterrenresort is omringd door een mangrovebos en ligt direct aan een hagelwit privéstrand. Vanuit het resort loop je zo het centrum van de gezellige hoofdstad Willemstad in. Ook op het ultra all inclusive resort zelf zul je je ogen uitkijken! Je vindt hier ruime kamers, luxe suites, een Food Street en maar liefst vier zwembaden. Helemaal gaaf is het waterpark met spectaculaire glijbanen! In het Corendon Mangrove Beach Resort zal het je aan niets ontbreken en kun je onbezorgd genieten van een relaxte ultra all inclusive vakantie op het mooie Curaçao.

Vervoer

De retourvlucht is bij de prijs van deze vakantie inbegrepen. Je vertrekt vanaf Amsterdam. De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn wel als extra bij te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk een taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Jouw bestemming: Curaçao

Optimaal genieten van tropische temperaturen, witte stranden vol palmbomen, azuurblauw zeewater en een gemoedelijke sfeer. Dat is waar een vakantie op Curaçao vooral om draait! Voor een bruisende zonvakantie moet je op het populaire Mambo Beach of de Jan Thiel Baai zijn. Hier barst het namelijk van de knusse eettentjes, uitgaansgelegenheden en gezelligheid. Ben je meer toe aan een rustige vakantie? Dan is Westpunt dé ideale bestemming voor jou! Geniet hier van de mooiste baaitjes en prachtige natuur. Ook kun je hier schildpadden spotten tijdens het snorkelen. Vergeet tijdens je vakantie zeker niet om een bezoekje te brengen aan het kleurrijke Willemstad. Waar je ook naar op zoek bent, Curaçao heeft het allemaal!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze ultra all inclusive vakantie naar Curaçao. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Mangrove Beach Resort Curaçao

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Curaçao.