Deals naar de mooiste vakantiebestemmingen | House of Holidays

Vakantiebestemmingen

VAKANTIEBESTEMMINGEN


Ben je op zoek naar een voordelige zonvakantie, verre reis, stedentrip, rondreis, cruise of een weekendje weg? Wij helpen je graag en zoeken het internet af naar de beste vakantiedeals, zodat jij goedkoper op reis kunt en ook nog eens een hoop zoektijd bespaart. Weet je nog niet precies waar jouw volgende reis naartoe gaat? Dan zit je op deze pagina goed. We delen onze populairste zonbestemmingen, verre bestemmingen, steden en luxe vakantiebestemmingen!

Populaire zonbestemmingen

Zo zijn er nog veel meer geliefde zonbestemmingen! Wat dacht je van een vakantie op een van de sfeervolle Italiaanse eilanden, zoals Sicilië? Ook Cyprus en Marokko zijn heerlijke zonbestemmingen en worden steeds populairder onder vakantiegangers. Klik op de knop hieronder om al onze zonvakanties te bekijken!


Populaire verre bestemmingen

Streep de mooiste landen van je bucketlist af! Naast bovenstaande landen en eilanden mogen Aruba en Bonaire zeker niet ontbreken tussen de meest geliefde verre bestemmingen. Ook het exotische Brazilië wordt een steeds populairder vakantieland. Niet zo gek, want je vindt er relaxte sferen en de mooiste zandstranden!


Populaire steden

Stedentrips zijn populairder dan ooit! Naast bovenstaande steden zijn ook het hippe Barcelona, wereldstad New York, het sfeervolle Parijs en het culturele Marrakech erg geliefd onder citytrippers. Kun je ook niet wachten om een nieuwe stad te ontdekken? Check al onze stedentrips via de knop hieronder!


Populaire luxe bestemmingen

Het is altijd fijn om even weg te dromen bij een luxe vakantie… Naast de (ei)landen hierboven kunnen we nog veel meer paradijselijke bestemmingen opnoemen. Denk aan de prachtige boetiekhotels op Ibiza of de super-de-luxe hotels op het Griekse eiland Mykonos. Bekijk al onze luxe vakanties via de knop hieronder!