Disclaimer | House of Holidays | Ontdek de beste vakantiedeals

Disclaimer

Het team van House of Holidays is iedere dag bezig om de voordeligste vakantiedeals van reisaanbieders voor jou te vinden. Wij zijn werkzaam als tussenpersoon en zijn zelf dan ook geen aanbieder van reizen. Daardoor spelen wij geen rol in het boekingsproces en hebben geen invloed op de uitvoering van jouw reis. Wij horen het wel graag wanneer je een klacht, opmerking of compliment hebt over een reis die wij op onze website hebben staan.

Wanneer wij een deal op onze website plaatsen, vermelden wij daarbij de prijs die de reisorganisatie aanbiedt op het moment dat wij de aanbieding ontdekken. Het kan gebeuren dat een reisorganisatie later haar prijs verlaagt of verhoogt. Wij besteden veel aandacht aan het ontdekken van deze prijswijzigingen. Toch kan het helaas voorkomen dat de prijs die op onze website genoemd wordt niet meer actueel is. House of Holidays is niet aansprakelijk voor de verschillen in de door ons vermelde prijs en de uiteindelijke prijs bij de reisorganisatie.

Wij kunnen niet uitsluiten dat er ergens een niet-werkende link geplaatst is. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat een reisorganisatie haar pagina aan heeft gepast. Mocht je een foutje op onze website ontdekken, laat dit ons dan weten via onze contactpagina.