Over ons | House of Holidays | Ontdek de beste vakantiedeals

Over ons

House of Holidays is een jong bedrijf dat in 2019 ontstaan is vanuit een grote passie voor reizen. De laatste jaren is reizen steeds populairder geworden en wij zijn er van overtuigd dat het alleen nog maar populairder gaat worden. Tegenwoordig zijn er dan ook honderden reisorganisaties en luchtvaartmaatschappijen te vinden. Het is natuurlijk fijn dat er enorm veel aanbod is wat betreft vakanties, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer! Het kan daardoor best lastig zijn om jouw droomreis te vinden voor de voordeligste prijs. Wij helpen jou een handje bij het vinden van jouw vakantie en zoeken het internet af naar de beste vakantiedeals. Zo hebben wij een uitgebreid aanbod aan zonvakanties, stedentrips, verre reizen, rondreizen, cruises, skivakanties, hotels en vliegtickets.

Wanneer wij interessante aanbiedingen ontdekken bij reisaanbieders plaatsen wij deze op onze website. Bij deze aanbiedingen vind je handige informatie over de accommodatie, de omgeving en de reis zelf. Wij bieden zo een overzicht van de beste deals en maken het jou makkelijker om je vakantie te vinden. Je hoeft namelijk niet zelf de websites van reisaanbieders af te zoeken naar mooie aanbiedingen, dit doen wij voor je!

Wij houden ons veel bezig met de nieuwste trends op het gebied van reizen. Zo zijn de welbekende ‘bountyeilanden’ in de Caribbean tegenwoordig populair, maar ook backpacken door Azië is iets dat geliefd is onder jongeren. Voor welke soort vakantie je ook kiest, kwaliteit staat bij ons altijd centraal. Wij vinden het erg belangrijk dat een vakantie aansluit bij de prijs de je ervoor betaalt en bij jouw verwachtingen. Wij plaatsen daarom enkel aanbiedingen waarbij wij kunnen vertrouwen op een uitstekende verzorging en uitvoering van jouw reis!