Midweek in een luxe boomhut in Drenthe voor €175,- | House of Holidays

Unieke vakantie in Nederland | Slapen in een luxe boomhut

€175,- p.p.

Wil jij er even een midweekje tussenuit in eigen land? We hebben een te gekke accommodatie gevonden: een luxe boomhut met alles erop en eraan, zelfs een glazen dak om naar de sterren te kijken! Je betaalt nu slechts €175,- voor 5 dagen in deze boomhut.


Natuurhuisje in Ansen ★★★★

Bestemming: Ansen, Nederland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 5 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 4 personen

Aanbieding gevonden op: 24 januari 2023


Accommodatie

Je verblijft deze vakantie in Natuurhuisje in Ansen, een hele bijzondere accommodatie. Het is namelijk een luxe boomhut, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind. Je vindt er meerdere slaapkamers, een douche en toilet, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en oven, een houtkachel en een prachtig uitzicht. In één van de slaapkamers vind je zelfs een glazen dak, zo heb je vanuit je bed uitzicht op de sterrenhemel! Dit unieke natuurhuisje is rustig gelegen in het bos in Ansen, Drenthe. Het ligt vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld, dus aan mooie fiets- en wandelroutes geen gebrek!

Vervoer

Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze luxe boomhut in Drenthe. Deze prijs van €175,- per persoon is gebaseerd op een bezetting van 4 personen. Kom je met minder personen? Dan wordt de prijs per persoon logischerwijs iets duurder. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Slapen in een boomhut | Natuurhuisje Ansen

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar België.