8-daagse vakantie naar Lesbos voor €350,- | House of Holidays

8-daagse vakantie naar het Griekse eiland Lesbos incl. vluchten

€350,- p.p.

Een zonnige vakantie naar Griekenland is nu wel heel voordelig! Voor slechts €350,- kun je maar liefst 8 dagen naar het eiland Lesbos. Hier verblijf je in een goed beoordeelde accommodatie op loopafstand van het strand. Ook zijn de vluchten bij de prijs inbegrepen.


Lesbos

Appartementen Chalkiotis ★★★

Bestemming: Lesbos, Griekenland
Vertrekdatum: 4 mei 2023
Verblijfsduur: 8 dagen
Verzorging: logies
Retourvlucht: Amsterdam – Lesbos
Transfers: optioneel

Aanbieding gevonden op: 23 februari 2023


Accommodatie

Appartementen Chalkiotis is een heerlijk vakantieadres op het Griekse eiland Lesbos. De goed uitgeruste appartementen zijn gelegen in Anaxos en liggen op slechts 650 meter van het strand. In Anaxos vind je leuke eettentjes, bars en winkeltjes. Hier vermaak je je dus wel! Goed om te weten: deze accommodatie heeft zelf geen zwembad, maar je kunt gratis gebruikmaken van het zwembad van het nabij gelegen Lakis Studio.

Vervoer

De retourvlucht is bij de prijs van deze vakantie inbegrepen. Je vertrekt vanaf Amsterdam. De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn wel als extra bij te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk een taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Jouw bestemming: Lesbos

Het schitterende eiland Lesbos is het op twee na grootste eiland van Griekenland. Het ligt in de Oost-Egeïsche Zee, voor de kust van Turkije. Niet alleen staat Lesbos bekend om het heerlijke klimaat, maar ook om het mooie landschap vol olijfbomen, warmwaterbronnen en het welbekende Griekse anijsdrankje Ouzo. Het eiland kent veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes tijdens je vakantie. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de hoofdstad Mytilini en het versteende bos in het westen van Lesbos!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze last minute vakantie naar Lesbos. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Vakantie Lesbos

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Griekenland.