Luxe 4* overnachting in Zuid-Limburg €62,75 | House of Holidays

Luxe overnachting in Zuid-Limburg | 4* landgoed inclusief ontbijt

€62,75 p.p.

Geniet van een heerlijk weekendje weg met deze luxe overnachting in Zuid-Limburg! Voor maar €62,75 kunnen jullie een nachtje vertoeven in een viersterren landgoed, waar het ontbijt op de kamer inclusief is. Ook krijg je bij aankomst een flesje bubbels! Tot rust komen kan hier perfect dankzij de groene omgeving, maar een dagje winkelen in Maastricht behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden!


Landgoed Schinvelderhoeve

Landgoed Schinvelderhoeve ★★★★

Bestemming: Schinveld, Nederland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 2 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Prijs op basis van: 2 personen

Aanbieding gevonden op: 11 november 2022


Accommodatie

Het viersterrenhotel Schinvelderhoeve ligt in het Zuid-Limburgse Schinveld vlakbij Heerlen. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een 14e-eeuwse kasteelboerderij en is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke overnachting in Zuid-Limburg. Bij binnenkomst ervaar je direct de rustieke sfeer van dit bijzondere hotel. Ontspan op de sfeervolle binnenplaats en geniet van de historische omgeving. Het hotel is rustig gelegen in het groen, maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling door de Schinveldse bossen. Een uitstapje naar Maastricht is ook goed te doen vanuit hier!

Vervoer

Deze aanbieding naar Zuid-Limburg is op basis van eigen vervoer.

Jouw bestemming: Limburg

In het bourgondische Limburg waan je jezelf echt even in het buitenland! Je vindt er een groen heuvellandschap, prachtige bossen en parken waar je eindeloze wandelingen en fietstochten kunt maken. Ook aan gezellige steden ontbreekt het in Limburg niet. Breng tijdens je vakantie in Limburg zeker een bezoekje aan Venlo, Roermond, Maastricht of Valkenburg. Kortom, waar in Limburg je ook bent, er is altijd genoeg te beleven.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze overnachting in Zuid-Limburg. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Overnachting Zuid-Limburg

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze weekendjes weg.