2 dagen kerstshoppen in Oberhausen €39,50 | House of Holidays

Kerstshoppen in Oberhausen | Hotelovernachting incl. ontbijt

€39,50 p.p.

Heb je ook zoveel zin om een leuke kerstmarkt te bezoeken? Je kunt nu een weekendje naar het gezellige Oberhausen voor maar €39,50 per persoon. Deze hotelovernachting is inclusief ontbijt, gratis OV-tickets en nog meer! Je kunt zelf kiezen uit veel verschillende aankomstdata.


Kerstmarkt Oberhausen

Hotel Zum Eisenhammer ★★★★

Bestemming: Oberhausen, Duitsland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 2 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Extra: OV-tickets

Aanbieding gevonden op: 5 december 2022


Accommodatie

Het driesterrenhotel Zum Eisenhammer in Oberhausen is een kleine maar gezellige accommodatie, die zich op slechts 1,5 kilometer van het bruisende centrum bevindt. Met 22 hotelkamers is dit een kleinschalig hotel, waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Het centrum en de leuke toeristische attracties als winkelcentrum CentrO, Legoland, het Aqua Park Oberhausen en de bekende Königspilsner Arena zijn vanuit het hotel makkelijk te bereiken. Op 100 meter van het hotel staat namelijk een bushalte, dus je bent er zo!

Vervoer

Deze aanbieding naar Oberhausen is op basis van eigen vervoer.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van dit weekendje weg naar Oberhausen. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Weekendje weg Oberhausen

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Duitsland.