Verblijf 5 dagen in een luxe villa op het strand | House of Holidays

Midweek in een super-de-luxe villa op het strand in Hoek van Holland

€96,- p.p.

Wauw, een heerlijke vakantie in eigen land! Voor €96,- per persoon kun je een midweekje vertoeven in een geweldige villa op het strand van Hoek van Holland. De villa is geschikt voor 4-6 personen en heeft alles wat je nodig hebt voor een luxe strandvakantie!


Roompot Beach Villa

Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland ★★★★

Bestemming: Hoek van Holland, Nederland
Vertrekdatum: 3 maart 2023
Verblijfsduur: 4 nachten
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 6 personen

Aanbieding gevonden op: 19 januari 2023


Accommodatie

LARGO Hoek van Holland is een luxe vakantiepark gelegen op het ruime strand van Hoek van Holland. Het park bestaat uit luxueuze, ultra-moderne strandvilla’s direct aan de Noordzee. De villa’s beschikken over onder andere twee slaapkamers, een woonkamer met slaapbank, een open keuken en natuurlijk een fantastisch uitzicht over de zee. Hier geniet je het hele jaar door van een unieke, onvergetelijke vakantie in eigen land. De villa’s zijn per twee geschakeld, dus uitstekend geschikt om met vrienden te boeken. Dat is nog eens gezellig!

Vervoer

Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer.

Jouw bestemming: Hoek van Holland

Hoek van Holland is een gezellige badplaats in Zuid-Holland. De ligging aan de kust en de prachtige natuur maken het een geliefde vakantiebestemming. In de natuurgebieden vind je mooie fiets- en wandelroutes en op het strand kun je je in alle seizoenen goed vermaken. Het centrum van Hoek van Holland kent sfeervolle restaurants waar je na een heerlijke stranddag kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook voor cultuurliefhebbers is Hoek van Holland een leuke bestemming, je vindt er namelijk veel interessante musea!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze luxe villa op het strand. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Roompot Beach Villa Hoek van Holland

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Nederland.