Glamping Limburg | Slapen in een luxe tipi tent | House of Holidays

Uniek overnachten in een tipi tent | Luxe glamping in Limburg

€159,- p.p.

Hier worden we blij van! Deze luxe glamping in Limburg is nu te boeken voor €159,- per persoon. Je verblijft een nachtje in een geweldige tipi tent met eigen badkamer, hottub, houtkacheltje en een vrij uitzicht. Dit is echt een buitengewone ervaring!


Glamping Limburg

Natuurhuisje in Ven-Zelderheide

Bestemming: Ven-Zelderheide, Limburg
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 2 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 2 personen

Aanbieding gevonden op: 11 oktober 2022


Accommodatie

Je verblijft in een Sunfield Tipi op een luxe glamping dat onderdeel is van Parc Buitengewoon in Limburg. Deze prachtige tipi is echt een buitengewone ervaring. Het natuurhuisje heeft onder andere een heerlijk, uitgestrekt uitzicht over de groene velden. Ook beschikt de Sunfield Tipi over een luxe badkamer, een gemeubileerd terras en WiFi. Op het park geniet je van de ruimte, de rust en een lekker hapje en drankje. Fietsen, wandelen en kanoën kun je in de mooie omgeving. 

Vervoer

Deze glamping aanbieding in Limburg is op basis van eigen vervoer.

Jouw bestemming: Limburg

In het bourgondische Limburg waan je jezelf echt even in het buitenland! Je vindt er een groen heuvellandschap, prachtige bossen en parken waar je eindeloze wandelingen en fietstochten kunt maken. Ook aan gezellige steden ontbreekt het in Limburg niet. Breng tijdens je vakantie in Limburg zeker een bezoekje aan Venlo, Roermond, Maastricht of Valkenburg. Kortom, waar in Limburg je ook bent, er is altijd genoeg te beleven.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze glamping aanbieding in Limburg. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Limburg

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Nederland.