Midweek in luxe villa in Ardennen voor €179,- | House of Holidays

Midweek in de Ardennen | Luxe villa met wellness en binnenzwembad

€179,- p.p.

Heb jij een grote vriendengroep of wil je een paar daagjes weg met de hele familie? Dan hebben wij hét perfecte vakantiehuis gevonden! Voor €179,- per persoon verblijf je 5 dagen in een waanzinnig luxe villa in de Belgische Ardennen. Een binnenzwembad, een sauna, een jacuzzi, een bar met eigen tap, 10 slaapkamers… Iedereen mag mee!


Natuurhuisje in Waimes

Natuurhuisje in Waimes ★★★★

Bestemming: Ardennen, Belgie
Vertrekdatum: 13 maart 2023
Verblijfsduur: 5 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 23 personen

Aanbieding gevonden op: 10 januari 2023


Accommodatie

Deze waanzinnige villa in de Ardennen heeft maar liefst 10 slaapkamers en is daarmee geschikt voor 23 personen! Het vakantiehuis heeft alle nodige faciliteiten: een binnenzwembad, een sauna, een jacuzzi, een biljarttafel en zelfs een bar met eigen tap. Het is een perfecte accommodatie voor grote vriendengroepen of families.

Vervoer

Deze aanbieding naar de Ardennen is op basis van eigen vervoer.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze luxe villa in de Belgische Ardennen. Deze prijs van €143,- per persoon is gebaseerd op de maximale bezetting van 23 personen. Kom je met minder personen? Dan wordt de prijs per persoon logischerwijs iets duurder. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Villa Ardennen

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar België.