Adults only vakantie Zakynthos voor €494,- | House of Holidays

Adults only vakantie Zakynthos | 8 dagen incl. vluchten en ontbijt

€494,- p.p.

Een zonnige adults only vakantie naar het Griekse eiland Zakynthos! Voor slechts €494,- verblijf je 8 dagen in een nieuw appartementencomplex op slechts 150 meter van het strand. Bij deze aanbieding zijn de vluchten en het ontbijt inbegrepen!


Appartementen Dannas Boutique

Appartementen Dannas Boutique ★★★★

Bestemming: Zakynthos, Griekenland
Vertrekdatum: 8 oktober 2023
Verblijfsduur: 8 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Retourvlucht: Amsterdam – Zakynthos
Transfers: optioneel

Aanbieding gevonden op: 18 maart 2023


Accommodatie

Het moderne Dannas Boutique is een nieuw en stijlvol appartementencomplex op het Griekse eiland Zakynthos. Al op korte loopafstand sta je met je voeten in het zand van het Tsilivi Beach. Ook het gezellige centrum van Tsilivi is slechts een klein stukje lopen. Hier vind je vele restaurantjes en barretjes. Bij het zwembad rust je lekker uit en is het heerlijk vertoeven op een ligbedje. De appartementen zijn ook van alle gemakken voorzien; een luxe kamer met prachtige afgewerkte details én een balkon of terras. Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant naast Dannas Boutique. In dit gezellige restaurant is à la carte lunchen en dineren ook mogelijk. Let op: deze accommodatie is adults only, dus je bent hier welkom vanaf 16 jaar!

Vervoer

De retourvlucht is bij de prijs van deze vakantie inbegrepen. Je vertrekt vanaf Amsterdam. De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn wel als extra bij te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk een taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Jouw bestemming: Zakynthos

Zakynthos wordt door veel vakantiegangers gezien als het mooiste eiland van Griekenland. Dat is niet voor niets! Het is een zonnig, groen eiland met talloze exotische stranden, idyllische baaitjes en gezellige dorpjes. Dit magische eiland in de Ionische Zee staat vooral bekend om de ongerepte natuur en het helderblauwe zeewater. Vergeet tijdens je vakantie op Zakynthos ook zeker niet om ‘Shipwreck Beach’ te bezoeken! Dit strand is namelijk benoemd tot één van de mooiste stranden van heel Europa. Die moet je natuurlijk gezien hebben!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze adults only vakantie naar Zakynthos. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Adults only vakantie Zakynthos

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Griekenland.