All inclusive vakantie Turkije in 5* resort voor €449,- | House of Holidays

5* ultra all Inclusive vakantie naar Turkije | 8 dagen incl. vluchten

€449,- p.p.

Een goedkope én super-de-luxe all inclusive vakantie beleef je natuurlijk in Turkije! Voor slechts €449,- kun je 8 dagen naar een prachtig vijfsterrenresort aan de Turkse Rivièra, waar je verblijft op basis van ultra all inclusive.


Hotel Galeri Resort

Hotel Galeri Resort ★★★★★

Bestemming: Alanya, Turkije
Vertrekdatum: 16 april 2023
Verblijfsduur: 8 dagen
Verzorging: ultra all inclusive
Retourvlucht: Brussel Zaventem – Antalya
Transfers: optioneel

Aanbieding gevonden op: 2 maart 2023


Accommodatie

Hotel Galeri Resort is een geweldig vakantieadres aan de geliefde Turkse Rivièra. Het vijfsterrenresort ligt aan een prachtig strand met een privé pier, waar je heerlijk kunt relaxen en genieten van de zon. Op slechts 10 minuten loopafstand van het hotel vind je een grote bazaar waar je lekker kunt rondstruinen. Het resort heeft 2 zwembaden, meerdere waterglijbanen, een animatieteam en nog veel meer vermaak! In het buffetrestaurant kun je iedere dag terecht voor lokale en internationale gerechten. Heb je zin in iets anders? Reserveer dan bij één van de à-la-carte restaurants!

Vervoer

De vluchten zijn bij de prijs van deze vakantie inbegrepen. Je vertrekt vanaf Brussel Zaventem. De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn wel als extra bij te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk een taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Jouw bestemming: Alanya

Relaxen op brede zandstranden, genieten van de bergen, rondstruinen op kleurrijke bazaars, het kan allemaal in Alanya! Deze badplaats is gelegen aan de Turkse Rivièra in Turkije en is een populaire vakantiebestemming dat vooral bekend staat om de luxe all inclusive resorts. Alanya wordt door een rotsformatie in tweeën gedeeld, met aan de ene kant het Keykubat-strand en aan de andere kant het bekende Kleopatra-strand. Bovenop de rotsformatie staat het Alanya kasteel, een indrukwekkend Ottomaans kasteel dat zeker een bezoekje waard is. Met name in de avond heb je een geweldig uitzicht!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze all inclusive vakantie naar Turkije. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Hotel Galeri Resort

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Turkije.