Luxe all inclusive vakantie op Samos voor €499,- p.p. | House of Holidays

Luxe vakantie op Samos | 8-daagse all inclusive in 4* boutique hotel

€499,- p.p.

Geniet van een luxe all inclusive vakantie op het Griekse eiland Samos voor slechts €499,- per persoon! Je verblijft 8 dagen in een viersterren boutique hotel aan het strand. Deze aanbieding is op basis van all inclusive, ook de vluchten zijn bij de prijs inbegrepen. Wij zeggen: boeken maar!


Samian Mare Hotel

Samian Mare Hotel Suites & Spa ★★★★

Bestemming: Samos, Griekenland
Vertrekdatum: 20 april 2023
Verblijfsduur: 8 dagen
Verzorging: all inclusive
Retourvlucht: Amsterdam – Samos
Transfers: optioneel

Aanbieding gevonden op: 28 maart 2023


Accommodatie

Het viersterren Samian Mare Hotel Suites & Spa is een prachtig boutique hotel op het Griekse eiland Samos. De gehele accommodatie is in 2017 volledig gerenoveerd en ziet er geweldig uit! Het strand ligt op slechts 50 meter afstand, dus je staat zo met je voeten in het zand. Verder heeft het hotel een mooi zwembad met luxe loungebedden, een restaurants, twee bars en moderne kamers. Tijdens deze vakantie op Samos verblijf je op basis van all inclusive.

Vervoer

De retourvlucht is bij de prijs van deze vakantie inbegrepen. Je vertrekt vanaf Amsterdam. De transfers zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar zijn wel als extra bij te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk een taxi of het openbaar vervoer te nemen.

Jouw bestemming: Samos

Een vakantie op Samos betekent onbezorgd genieten van het mooiste dat Griekenland te bieden heeft. Het eiland ligt in het noorden van de Egeïsche Zee en is een perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van zon, zee, strand, historie en natuur. Het strand van Kokkari is the place to be voor een dagje zonnen. In de badplaats Pythagorion vind je gezellige Griekse tavernes, winkels, restaurants en een haven. Ook de historische bezienswaardigheden zijn hier zeker een bezoekje waard!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze all inclusive vakantie naar Samos. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Samian Mare

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Samos.