fbpx

Zomervakantie Giethoorn | 3 dagen incl. ontbijt + 1x diner voor €64,50

Giethoorn, je moet er eens geweest zijn! Dit bijzondere waterdorp, dat ook wel het Venetië van het Noorden wordt genoemd, is al jaren erg geliefd onder toeristen. Op heel veel verschillende data in september t/m december kun jij hier 3 dagen verblijven voor slechts €64,50 per persoon! Dit is inclusief dagelijks ontbijt en één 2-gangendiner.


Vakantie Giethoorn

Buitengoed Fredeshiem

Bestemming: De Bult, Nederland
Vertrekdatum: september t/m december 2020
Verblijfsduur: 3 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Diner: 1x inbegrepen


Verblijf

Buitengoed Fredeshiem ligt op een geweldige locatie midden in de natuur en bij de twee Nationale Parken: Weerribben-Wieden en het Drents-Friese Wold. De afwisselende omgeving leent zich dus perfect om lekker te gaan wandelen of te fietsen. Daarnaast kun je ook een uitstapje maken naar het waterrijke dorpje Giethoorn. Geniet hier in één van de gezellige restaurantjes aan het water of huur een fluisterbootje en maak een leuke tocht over het water!

Jouw bestemming: Giethoorn

Welkom in Giethoorn! Dit waterdorp in de kop van Overijssel wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd en is een echte trekpleister voor toeristen. Het schitterende dorp staat bekend om de vele grachten, de kleine eilanden en maar liefst 170 bruggetjes. Op de eilandjes staan sfeervolle, oude boerderijen met rieten daken en tuinen vol bloemen. Het is dan ook absoluut de moeite waard om een bootje of sloep te huren en een dagje rond te varen door dit waterdorp. Verder is het centrum van Giethoorn zeker een bezoekje waard. Hier vind je schattige winkeltjes, restaurants, terrasjes en verschillende musea. Dit bijzondere dorp moet je gewoon eens bezocht hebben!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze deal naar Giethoorn. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Giethoorn

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen in Nederland.