fbpx

Overnachten op een prachtig landgoed | Luxe kamer met jacuzzi

€99,- p.p.

Kun jij wel een beetje ontspanning gebruiken? Je verblijft nu 3 dagen op een prachtig landgoed in de Groningse natuur voor slechts €99,- per persoon. Dit weekendje weg is inclusief verblijf in een luxe kamer met jacuzzi, ontbijt en een 3-gangendiner op de dag van aankomst! Deze aanbiedingen is te boeken op veel verschillende data.


Hotel Resort Landgoed Westerlee

Hotel Resort Landgoed Westerlee ★★★★

Bestemming: Westerlee, Nederland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 3 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Prijs op basis van: 2 personen

Aanbieding gevonden op: 7 januari 2021


Verblijf

Je verblijft in Hotel Resort Landgoed Westerlee, gevestigd in een monumentale boerderij, midden in de natuur van Groningen. Dit luxe 4-sterrenlandgoed beschikt over klassieke kamers die zijn voorzien van alle comfort om heerlijk tot rust te komen tijdens je weekendje weg. Zo vind je bijvoorbeeld een jacuzzi op je kamer! Ook heb je vanuit een groot deel van de kamers een prachtig uitzicht over de velden. In de omgeving van het hotel vind je mooie ongerepte natuur, maar ook het gezellige centrum van Groningen ligt op slechts 25 minuten afstand van Landgoed Westerlee!

Jouw bestemming: Westerlee

Het dorp Westerlee is gebouwd op een zandrug en ligt in het oostelijk deel van de provincie Groningen. In de directe omgeving van Westerlee vind je prachtige, ongerepte natuur. Perfect voor het maken van lange wandelingen en fietstochten! Het gezellige centrum van Groningen vind je op zo’n 25 minuten afstand van Westerlee.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van dit luxe weekendje weg. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Hotel Resort Landgoed Westerlee

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze weekendjes weg.