fbpx

Slaap midden in de natuur in Drenthe | 4 dagen in luxe boomhut met hottub

€131,- p.p.

Ben jij graag in de natuur te vinden? Dan is deze aanbieding perfect voor jou. Je kunt namelijk 4 dagen verblijven in een luxe boomhut voor €131,- per persoon. De boomhut heeft een hottub en ligt midden in het bos in de provincie Drenthe. De prijs is gebaseerd op 4 personen, maar je kunt hier zelfs met 6 personen verblijven! Ook leuk om te weten: voor iedere boeking doneert de aanbieder aan lokale natuurprojecten.


Overnachting boomhut

Natuurhuisje in Ruinen ★★★★

Bestemming: Ruinen, Nederland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 4 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 4 personen

Aanbieding gevonden op: 13 januari 2021


Verblijf

Een overnachting in een boomhut, dat is nog eens wat anders dan een hotelkamer, maar zeker niet minder luxe! In dit natuurhuisje in Ruinen vind je maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer, een keuken met eettafel, een woonkamer en zelfs een hottub! Deze unieke accommodatie is rustig gelegen op een vakantiepark in Ruinen, Drenthe. Het ligt vlakbij drie nationale parken, dus aan mooie fiets- en wandelroutes geen gebrek! Ook de gezellige plaatsjes Ruinen en Dwingelo liggen in de omgeving van de accommodatie. Verder kun je tijdens je verblijf gebruikmaken van het zwembad, de kinderboerderij en de speeltuin van het vakantiepark.

Jouw bestemming: Drenthe

De noordoostelijk gelegen provincie Drenthe behoort tot één van de oudste, bewoonde streken van Nederland en dat is tot op heden nog steeds goed zichtbaar! Zo vind je er bijvoorbeeld de welbekende hunebedden uit de prehistorie. Ook staat Drenthe bekend om de prachtige natuur met talloze fiets- en wandelroutes. De provincie kent maar liefst drie nationale parken: Nationaal Park Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Wieden-Weerribben. Voor een vakantie vol cultuur, historie en natuur moet je in Drenthe zijn!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze overnachting in een luxe boomhut. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Overnachting boomhut met hottub Drenthe

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen in Nederland.