fbpx

Uitwaaien op Vlieland | 3-daags hotelarrangement incl. ontbijt

€109,- p.p.

Heb je ook zo’n zin om even lekker uit te waaien aan het strand? Je boekt nu een 3-daags hotelarrangement naar Vlieland voor slechts €109,- per persoon! Dit is inclusief verblijf in een goed hotel, ontbijt en welkomstdrankje. Ook heb je de keuze uit veel verschillende aankomstdata.


Hotel Zeezicht Vlieland

Hotel Zeezicht Vlieland ★★★

Bestemming: Vlieland, Nederland
Vertrekdatum: naar keuze
Verblijfsduur: 3 dagen
Verzorging: logies en ontbijt
Prijs op basis van: 2 personen

Aanbieding gevonden op: 18 februari 2021


Verblijf

Hotel Zeezicht Vlieland is een 3-sterrenhotel vlak bij het centrum van Oost-Vlieland. Je vindt het hotel op slechts 50 meter van de veerboot. De kamers zijn modern ingericht en kijken uit over de Waddenzee, de vuurtoren, de haven en het dorp. Verder beschikt Hotel Zeezicht over een bar, een restaurant en heerlijke wellnessfaciliteiten. Dat wordt op en top genieten!

Jouw bestemming: Vlieland

Voor een paar dagen ontspanning hoef je helemaal niet ver te reizen! Neem bijvoorbeeld de veerboot naar het mooie waddeneiland Vlieland. Dit eiland leent zich perfect voor het maken van lange wandelingen en fietstochten door de duinen. Ook voor een dagje paardrijden, raften of zeilen zit je op Vlieland goed. Oost-Vlieland is het enige dorp op Vlieland, maar wel een heel gezellig dorp met veel leuke winkeltjes, restaurants en bars.

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van dit hotelarrangement naar Vlieland. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Hotelarrangement Vlieland | Hotel Zeezicht

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen in Nederland.