fbpx

Slapen in een luxe boomhut | Midweek voor slechts €142 p.p.

Een vakantie in eigen land is top! Wist je dat je in Nederland heel veel bijzondere accommodaties kunt vinden? Je betaalt nu €142,- per persoon, op basis van 4 personen, voor een midweek in een super luxe boomhut! Vanuit je bed zie je de sterren en de maan door het glazen dak, hoe leuk is dat?!


Luxe boomhut Drenthe

Natuurhuisje in Ansen

Bestemming: Ansen, Nederland
Vertrekdatum: 30 november 2020
Verblijfsduur: 5 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 4 personen


Verblijf

Je verblijft deze vakantie in Natuurhuisje in Ansen, een hele bijzondere accommodatie. Het is namelijk een luxe boomhut, geschikt voor maximaal 5 volwassenen en een kind. Je vindt er meerdere slaapkamers, een douche en toilet, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser en oven, een houtkachel en een prachtig uitzicht. In één van de slaapkamers vind je zelfs een glazen dak, zo heb je vanuit je bed uitzicht op de sterrenhemel! Dit unieke natuurhuisje is rustig gelegen in het bos in Ansen, Drenthe. Het ligt vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld, dus aan mooie fiets- en wandelroutes geen gebrek!

Jouw bestemming: Drenthe

De noordoostelijk gelegen provincie Drenthe behoort tot één van de oudste, bewoonde streken van Nederland en dat is tot op heden nog steeds goed zichtbaar! Zo vind je er bijvoorbeeld de welbekende hunebedden uit de prehistorie. Ook staat Drenthe bekend om de prachtige natuur met talloze fiets- en wandelroutes. De provincie kent maar liefst drie nationale parken: Nationaal Park Dwingelderveld, Drents-Friese Wold en Wieden-Weerribben. Voor een vakantie vol cultuur, historie en natuur moet je in Drenthe zijn!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze boomhut in Drenthe. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

Natuurhuisje Ansen

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen naar Nederland.