fbpx

In april 4 dagen naar de Nederlandse kust | Luxe villa op het strand

€114,83 p.p.

Blijf jij dit voorjaar lekker in Nederland en ben je op zoek naar een vakantiehuis aan de kust? Check deze luxe villa op het strand van Hoek van Holland! Voor €114,83 per persoon, kun je hier in april een midweek verblijven. De prijs is gebaseerd op 6 personen, de villa’s zijn namelijk geschikt voor 4 tot 6 personen!


LARGO Hoek van Holland

LARGO Hoek van Holland ★★★★★

Bestemming: Hoek van Holland, Nederland
Vertrekdatum: 19 april 2021
Verblijfsduur: 5 dagen
Verzorging: logies
Prijs op basis van: 6 personen

Aanbieding gevonden op: 17 februari 2021


Verblijf

LARGO Hoek van Holland is een luxe vakantiepark gelegen op het ruime strand van Hoek van Holland. Het park bestaat uit luxueuze, ultra-moderne strandvilla’s direct aan de Noordzee. De villa’s beschikken over onder andere twee slaapkamers, een woonkamer met slaapbank, een open keuken en natuurlijk een fantastisch uitzicht over de zee. Hier geniet je het hele jaar door van een unieke, onvergetelijke vakantie in eigen land. De villa’s zijn per twee geschakeld, dus uitstekend geschikt om met vrienden te boeken. Dat is nog eens gezellig!

Jouw bestemming: Hoek van Holland

Hoek van Holland is een gezellige badplaats in Zuid-Holland. De ligging aan de kust en de prachtige natuur maken het een geliefde vakantiebestemming. In de natuurgebieden vind je mooie fiets- en wandelroutes en op het strand kun je je in alle seizoenen goed vermaken. Het centrum van Hoek van Holland kent sfeervolle restaurants waar je na een heerlijke stranddag kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook voor cultuurliefhebbers is Hoek van Holland een leuke bestemming, je vindt er namelijk veel interessante musea!

Boeken?

Hieronder vind je het boekingsvoorbeeld van deze deal. Wil je meer weten over deze aanbieding of ben je benieuwd naar de foto’s van de accommodatie? Klik dan op het boekingsvoorbeeld of op de knop hieronder om naar de website van de aanbieder te gaan.

LARGO Hoek van Holland | Luxe villa op het strand

Wil je nog even verder kijken? Hier vind je al onze aanbiedingen in Nederland.